Etusivu › Tiedotteet

Tiedotteet

Aidatut unelmat Hyvinkää -teoksen lipunmyynti alkaa 2.5.

30.04.2019

Aidattujen unelmien harjoitukset ovat edenneet jo pitkälle ja mainokset ilmestyneet katukuvaan. Elokuussa on esityksiä vain kolmena päivänä, joten liput kannattaa varata hyvissä ajoin. Lipunmyynti alkaa heti vapun jälkeen 2.5. osoitteessa www.lippuagentti.fi

Tanssia, musiikkia ja ympäristöä yhdistävä vaellusreitti Hyvinkään kaupunkialueilla ja puistoissa tarjoaa mahdollisuuden kokea oma kotikaupunki täysin uudessa valossa. Tutut paikat, kadunkulmat ja puistot avautuvat katsojalle uusina ja matkan varrella voi nähdä jotain tavallisesta poikkeavaa. Mukaan kannattaa varata hyvät kävelykengät ja sään mukaiset vaatteet, sillä teos toteutuu säässä kuin säässä.

Koreografi Sari Palmgren on suunnitellut Hyvinkäälle teoksen, joka koostuu kokemuksellisesta reitistä. Aikaisemmat ja loppuunmyydyt Kannelmäen esitykset olivat kestoltaan hieman pidempiä ja kierroksia oli tarjolla enemmän. Hyvinkäällä tehty reitti kestää noin 1h 45min. Esitykset alkavat Villatehtaan sisäpihalta, johon yleisön toivotaan tulevan hyvissä ajoin ennen esitysten alkua.

Lippuja on myynnissä rajoitetusti, joten kannattaa varmistaa paikkansa elokuisella vaellusreitillä jo nyt. Aidatut unelmat Hyvinkää -teos kokoaa yhteen suuren joukon paikallisia ja vapaaehtoisia tekijöitä, jotka toimivat esiintyjinä ja oppaina. Kyselyitä esityksistä on tullut myös niiltä, jotka olivat mukana kahtena eri vuonna Helsingin esityksissä. Aidatut unelmat Hyvinkää on paikallinen voimannäyte yhteistyöstä taiteen, tanssin ja paikallisten toimijoiden kesken. Aidattujen unelmien päätukijana on Hyvinkään kaupunki.

« Palaa tiedotteisiin